De Fontein is excellent! Predicaat Excellent ontvangen januari 2020 door onderwijsinspectie!De Fontein...een sprankelende school waar iedereen telt!Natuur- en techniekdagen! Onderzoekend leren!Op De Fontein krijgen alle leerlingen Engelse les!Een nieuw schoolplein!  Avontuurlijk en sportief met elkaar buitenspelen!Lekker buiten spelen in de pauze!Open dag voor nieuwe ouders? kijk op de website voor de verschillende data!
De Fontein is excellent! Predicaat Excellent ontvangen januari 2020 door onderwijsinspectie!

De Fontein...een sprankelende school waar iedereen telt!

Natuur- en techniekdagen! Onderzoekend leren!

Op De Fontein krijgen alle leerlingen Engelse les!

Een nieuw schoolplein! Avontuurlijk en sportief met elkaar buitenspelen!

Lekker buiten spelen in de pauze!

Open dag voor nieuwe ouders? kijk op de website voor de verschillende data!

U bent hier:  Home  >  Over de school  >  De directie

De directie

Welkom op de website van De Fontein!

Als directeur van De Fontein stel ik me graag voor. Mijn naam is Corrie van der Sar. Sinds 2007 ben ik verbonden aan De Fontein. Eerst als adjunct-directeur en vanaf juni 2014 als directeur van de school. De Fontein is van origine een school met ErvaringsGericht Onderwijs, dat wil zeggen dat wij onze leerlingen 'door ervaring' willen laten leren. Sinds het schooljaar 2016/2017 is daar een waardevolle dimensie aan toegevoegd: het onderwijsconcept van 'The Leader in Me', gebaseerd op de 7 eigenschappen van effectief leiderschap van Stephen Covey. Op De Fontein groeien leerlingen in zelfkennis, leren ze eigenaar zijn van hun leerproces en hun eigen ontwikkeling. Ze leren samenwerken en belangrijke zaken eerst te doen.

Op De Fontein leer je vaardigheden voor het leven en word je de beste versie van jezelf!

De spreuk ‘Onderwijs is niet het vullen van een gat, maar het ontsteken van een vuur’ inspireert mij en raakt mijn visie op de ontwikkeling van kinderen en van onderwijs.
Als directeur wil ik mij graag inzetten om ‘onderwijsvuur’ brandend te houden. Samen met kundige MT leden, een enthousiaste adjunct-directeur, een gedreven team, nieuwsgierige kinderen en betrokken ouders is De Fontein een sprankelende school, waar iedereen telt.

Corrie van der Sar (directeur)

Aanwezigheid directie

De aanwezigheid van de directie is als volgt geregeld:

  • Corrie van der Sar (Directeur)  maandag t/m donderdag;
  • Lieske de Waard (Adjunct) ambulante tijd op woensdag (om de week) en vrijdag.

Mocht u de directie willen spreken dan kunt u op veel momenten even binnenlopen voor een korte vraag. Wilt u een gesprek met de directie dan maken wij graag een afspraak met u.