De Fontein is excellent! Predicaat Excellent ontvangen januari 2020 door onderwijsinspectie!De Fontein...een sprankelende school waar iedereen telt!Natuur- en techniekdagen! Onderzoekend leren!Op De Fontein krijgen alle leerlingen Engelse les!Een nieuw schoolplein!  Avontuurlijk en sportief met elkaar buitenspelen!Lekker buiten spelen in de pauze!Open dag voor nieuwe ouders? kijk op de website voor de verschillende data!
De Fontein is excellent! Predicaat Excellent ontvangen januari 2020 door onderwijsinspectie!

De Fontein...een sprankelende school waar iedereen telt!

Natuur- en techniekdagen! Onderzoekend leren!

Op De Fontein krijgen alle leerlingen Engelse les!

Een nieuw schoolplein! Avontuurlijk en sportief met elkaar buitenspelen!

Lekker buiten spelen in de pauze!

Open dag voor nieuwe ouders? kijk op de website voor de verschillende data!

U bent hier:  Home  >  Over de school  >  Gruitschool

Gruitschool

Fruit op school!

Al meerdere jaren is onze school een echte Gruitschool. Dat houdt in dat wij als school de kinderen stimuleren om fruit en groente te eten op school in de ochtendpauze.
Wij hebben 2 keer een periode gratis fruit ontvangen van het Europese schoolgruit programma. Alle kinderen hebben toen kennis kunnen maken met verschillende soorten groente en fruit. Veel kinderen vonden dit erg lekker. Om gevolg te geven aan deze gezonde periode op school hebben wij ervoor gekozen om aan de ouders te vragen om hun kind(eren) op maandag, woensdag en vrijdag groente of fruit voor in de ochtendpauze mee te geven. Zo kunnen we met de hele klas (en school) samen gezond eten.

De Gruitdagen op De Fontein zijn dus: maandag, woensdag en vrijdag!