De Fontein is excellent! Predicaat Excellent ontvangen januari 2020 door onderwijsinspectie!De Fontein...een sprankelende school waar iedereen telt!Natuur- en techniekdagen! Onderzoekend leren!Op De Fontein krijgen alle leerlingen Engelse les!Een nieuw schoolplein!  Avontuurlijk en sportief met elkaar buitenspelen!Lekker buiten spelen in de pauze!Open dag voor nieuwe ouders? kijk op de website voor de verschillende data!
De Fontein is excellent! Predicaat Excellent ontvangen januari 2020 door onderwijsinspectie!

De Fontein...een sprankelende school waar iedereen telt!

Natuur- en techniekdagen! Onderzoekend leren!

Op De Fontein krijgen alle leerlingen Engelse les!

Een nieuw schoolplein! Avontuurlijk en sportief met elkaar buitenspelen!

Lekker buiten spelen in de pauze!

Open dag voor nieuwe ouders? kijk op de website voor de verschillende data!

U bent hier:  Home  >  Nieuws  >  Mijn School Info

Mijn School Info

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Op basisschool De Fontein vinden wij het belangrijk dat u op de hoogte bent van wat er speelt op school. Om die reden communiceren wij via een digitaal communicatiesysteem: MijnSchoolinfo. Mijn School Info is ontstaan uit de gedachte dat de communicatie tussen school en ouders en/of verzorgers met gebruik van hedendaagse middelen, beter en efficiënter kan. Mijn School Info ontzorgt de school omdat bepaalde administratieve- en communicatieprocessen worden vervangen door het MSI workflow systeem. Dat levert tal van voordelen op.

Via MijnSchoolinfo ontvangt u o.a.  de schoolgids, de spetterinformatie, klassenoverzicht, brieven, intekenformulieren ouderhulp én 10/15 minutengesprekken digitaal.

Voor dit communicatiemiddel dient u zich aan te melden!

Bij nieuwe kleuters krijgt u informatie over Mijn School Info via de leerkracht van de groep tijdens het huisbezoek.
Stroomt uw zoon/dochter in een andere groep in of heeft u een probleem of vraag dan kunt u contact opnemen via dit e-mailadres:

fonteinmijnschoolinfo@gmail.com
Wij zullen u dan verder helpen.