De Fontein is excellent! Predicaat Excellent ontvangen januari 2020 door onderwijsinspectie!De Fontein...een sprankelende school waar iedereen telt!Natuur- en techniekdagen! Onderzoekend leren!Op De Fontein krijgen alle leerlingen Engelse les!Een nieuw schoolplein!  Avontuurlijk en sportief met elkaar buitenspelen!Lekker buiten spelen in de pauze!Open dag voor nieuwe ouders? kijk op de website voor de verschillende data!
De Fontein is excellent! Predicaat Excellent ontvangen januari 2020 door onderwijsinspectie!

De Fontein...een sprankelende school waar iedereen telt!

Natuur- en techniekdagen! Onderzoekend leren!

Op De Fontein krijgen alle leerlingen Engelse les!

Een nieuw schoolplein! Avontuurlijk en sportief met elkaar buitenspelen!

Lekker buiten spelen in de pauze!

Open dag voor nieuwe ouders? kijk op de website voor de verschillende data!

U bent hier:  Home  >  Informatie  >  Peutergroep KMN Kind en Co

Peutergroep KMN Kind en Co

Peutergroep de Fontein

Sinds maart 2017 is de PC peutergroep gevestigd in de PC Basisschool De Fontein.
Samen met de BSO zijn we onderdeel van KMN Kind en Co.
De peutergroep is elke ochtend open van 8.30 uur tot 12.00 uur.
De peutergroep is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De groep bestaat uit maximaal 16 peuters, zodat ieder kind  alle aandacht krijgt. De kinderen spelen onder deskundige leiding van twee beroepskrachten.
Op de peutergroep staat de peuter centraal. Er wordt aandacht besteed aan de sociale, emotionele, motorische, cognitieve, creatieve, zintuiglijke ontwikkeling, de geloofsontwikkeling en het stimuleren van de zelfredzaamheid.
Uw kind doet nieuwe ontdekkingen met allerlei materialen en heeft veel contact met andere peuters en medewerkers. Ook raakt het vertrouwd met groepsgebonden en zelfstandige activiteiten, wat de overgang naar de basisschool versoepeld. Dit alles gebeurt in een veilige setting. Ons uitgangspunt is 'spelen is leren, ontwikkelen'. Hiervoor gebruiken we o.a. de methode van Uk en Puk.
We zijn een protestants christelijke peutergroep en willen dan ook zoveel mogelijk aansluiten bij de 'kleine' wereld thuis. Hiervoor gebruiken we de thema boeken van Timoteüs. Elk kind is bij ons welkom of je nu uit een christelijk gezin komt of niet.
Voor inschrijving en meer informatie kunt u gaan naar www.kmnkindenco.nl

Kom gerust eens een kijkje bij ons nemen. U bent van harte welkom!