Op De Fontein word je de beste versie van jezelf!De Fontein...een sprankelende school waar iedereen telt!Natuur- en techniekdagen! Onderzoekend leren!Op De Fontein krijgen alle leerlingen Engelse les!Een nieuw schoolplein!  Avontuurlijk en sportief met elkaar buitenspelen!Lekker buiten spelen in de pauze!Open dag voor nieuwe ouders? kijk op de website voor de verschillende data!
Op De Fontein word je de beste versie van jezelf!

De Fontein...een sprankelende school waar iedereen telt!

Natuur- en techniekdagen! Onderzoekend leren!

Op De Fontein krijgen alle leerlingen Engelse les!

Een nieuw schoolplein! Avontuurlijk en sportief met elkaar buitenspelen!

Lekker buiten spelen in de pauze!

Open dag voor nieuwe ouders? kijk op de website voor de verschillende data!

U bent hier:  Home  >  Informatie  >  Actueel  >  Fase 1 is van start!
Terug naar de vorige pagina

Fase 1 is van start!

De opbrengst van de boekenmarkt (inmiddels opgelopen tot €2.004,00), een gift van de ‘Onze Lieve Vrouwe Broederschap’, de bijdrage van Fluenta en de eerder ontvangen giften en opbrengesten en acties maken het mogelijk om aan fase 1 van het speelplein te beginnen in week 49, dus nog voor de kerstvakantie! Als eerste zullen de geplande bomen geplaatst worden. Dit heeft alles te maken met het plantseizoen. Daarnaast wordt de speelheuvel gerealiseerd en een zandbak met speelhuisje op het deel waar de Peuterschool speelt.

Als projectgroep zijn we superblij dat we fase 1 nu al kunnen realiseren. Dat is mede te danken aan uw bijdragen en enthousiasme bij de tot nu toe gehouden acties! Dank aan alle ouders die hebben geholpen met de voorbereidingen voor fase 1.