De Fontein is excellent! Predicaat Excellent ontvangen januari 2020 door onderwijsinspectie!De Fontein...een sprankelende school waar iedereen telt!Natuur- en techniekdagen! Onderzoekend leren!Op De Fontein krijgen alle leerlingen Engelse les!Een nieuw schoolplein!  Avontuurlijk en sportief met elkaar buitenspelen!Lekker buiten spelen in de pauze!Open dag voor nieuwe ouders? kijk op de website voor de verschillende data!
De Fontein is excellent! Predicaat Excellent ontvangen januari 2020 door onderwijsinspectie!

De Fontein...een sprankelende school waar iedereen telt!

Natuur- en techniekdagen! Onderzoekend leren!

Op De Fontein krijgen alle leerlingen Engelse les!

Een nieuw schoolplein! Avontuurlijk en sportief met elkaar buitenspelen!

Lekker buiten spelen in de pauze!

Open dag voor nieuwe ouders? kijk op de website voor de verschillende data!

U bent hier:  Home  >  De Fontein is een Excellente school!
Terug naar de vorige pagina

De Fontein is een Excellente school!

Wij hebben in mei 2019 een aanvraag voor ‘Excellent’ ingediend met het profiel: ‘Op De Fontein word je de beste versie van jezelf.’ Een aanvraag kun je doen als je recent een ‘Goed’ gekregen hebt van de Inspecteur van Onderwijs. Zoals u weet ontvingen we die ‘Goed’ in november 2018.

Volgend op de aanvraag is er een gesprek geweest met de jury en heeft er een uitgebreid juryonderzoek plaatsgevonden in september jl. op De Fontein. Evenals de Inspecteur deed de jury groepsbezoeken en voerde gesprekken met kinderen, ouders, leerkrachten, externe partners en de directie.

Daarna was het wachten, maar maandag 20 januari was het zover. We hebben het predikaat "Excellent" in ontvangst mogen nemen!
Maandag 20 januari stond in het teken van feest. Een samenkomen in de aula om te vieren en het predikaat in ontvangst te nemen, het hijsen van de vlag en het zingen van het schoollied en voor alle groepen een dansworkshop!

Hoera het is gelukt!

U kunt ons juryrapport teruglezen via onderstaand document!

Wij zijn trots op onze school!

Downloads