Actueel

Een impressie van onze Natuniekdagen!

Tijdens ‘Natuur en Techniek’ dagen gaan de leerlingen zelf aan de slag met thema’s.
We stimuleren een nieuwsgierige en onderzoekende houding en creatief oplossend denken.
Een impressie van de afgelopen Natuniekdagen! 

Lees verder

De opbrengst van de boekenmarkt (inmiddels opgelopen tot €2.004,00), een gift van de ‘Onze Lieve Vrouwe Broederschap’, de bijdrage van Fluenta en de eerder ontvangen giften en opbrengesten en acties maken het mogelijk om aan fase 1 van het speelplein te beginnen in week 49, dus nog voor de kerstvakantie! Als eerste zullen de geplande bomen geplaatst worden. Dit heeft alles te maken met het plantseizoen. Daarnaast wordt de speelheuvel gerealiseerd en een zandbak met speelhuisje op het deel waar de Peuterschool speelt.

Als projectgroep zijn we superblij dat we fase 1 nu al kunnen realiseren. Dat is mede te danken aan uw bijdragen en enthousiasme bij de tot nu toe gehouden acties! Dank aan alle ouders die hebben geholpen met de voorbereidingen voor fase 1. 

Lees verder

Vanmiddag was de Boekenmarkt een groot succes!
Wat een betrokkenheid en opkomst van de buurt, ouders en kinderen.
Dank aan alle medewerkers voor het opbouwen en afbreken, verkopen en kopen, schmincken, en haarvlechten, knutselen en bakken...en voor alle gezelligheid. Ons nieuwe plein is een stapje dichterbij met de geweldige opbrengst van €1817,00..

Lees verder


De Jantje Betonactie is succesvol afgerond. De kinderen hebben de lotenboekjes ingeleverd, het aantal loten is door ons geteld en wij verwachten een bedrag van 5400 euro opgehaald te hebben! Dit betekent zo'n 2700 euro voor ons nieuwe schoolplein! Wij zijn trots op dit mooie resultaat, wat er voor zorgt dat het nieuwe speelplein steeds dichterbij komt. De lotenboekjes worden opgestuurd naar Jantje Beton, in december horen we het definitieve bedrag.

Lees verder

Rhodé trakteert samen met de ijscoman op een lekker Italiaans ijsje. 
Rhodé had heel goed geholpen laatst met ijsscheppen, dus trakteert de ijscoman als tegenprestatie de hele school.
Wat boffen wij! En wat past deze traktatie mooi in onze week van de zevende gewoonte:

Dankjewel Rhodé en de ijscoman!


Lees verder

De eerste schoolweek zit er al weer op. 

Lees verder

Wist u dat De Fontein ook een eigen Facebook pagina heeft?

Lees verder